Webshop by Studio Calypso

WoocommerceEmail designer

Het verbeteren van de esthetiek van WooCommerce emails met een ontwerp op maat is een geweldige manier om de algemene uitstraling van de emails te versterken.

Webshop by Studio Calypso

In onze studio leggen we sterk de nadruk op esthetiek, en we begrijpen dat de standaard WooCommerce emails niet altijd voldoen aan de visuele standaarden die we nastreven.

Daarom bieden we gratis onze eigen ©WooCommerce Email Designer aan, ontwikkeld door Studio Calypso, om de uitstraling van emails op elke winkel te verbeteren.

Vergelijking

Ontdek de kracht van onze ©WooCommerce Email Designer by Studio Calypso met echte voor en na voorbeelden. Bekijk de esthetische verbeteringen en visualiseer de mogelijkheden voor jouw eigen online winkel.

Email branding on point

Bewerk het ontwerp met behulp van de emaildesigner by Studio Calypso en directe visuele bewerkingen. Deze plug-in maakt het gemakkelijk om de standaard WooCommerce emails aan te passen naar je eigen ontwerp. Pas de lay-out aan van elke email zonder code te hoeven bewerken.

Ontwerp emails die indruk maken en de persoonlijkheid en stijl van je merk vertegenwoordigen door ze aan te passen aan je unieke winkel. Beheer eenvoudig kleuren, lettertypen, achtergrondranden en nog veel meer, zodat je emails aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Blader snel en eenvoudig door transactionele emails, bekijk voorbeelden en verstuur tests op basis van emailtype en winkelbestelling. Ontdek hoe jouw emails eruitzien in echte postvakken en op verschillende apparaten.

Stuur niet zomaar saaie emails met teksten die als sjablonen klinken. Pas de kop, subtitel en hoofdtekst van elke email aan om de persoonlijkheid achter jouw merk over te brengen.

Jouw WooCommerce-bestelmails worden nu naadloos weergegeven in verschillende email zoals Gmail, Apple Mail, Microsoft Outlook, Spark, en nog veel meer.

Alle WooCommerce-elementen zijn doordacht voor jou gecategoriseerd, zodat je ze eenvoudig kunt kiezen en mooi kunt weergeven in jouw emails.

Ziet er fantastisch uit op elk formaat

Je bezoekers hebben toegang tot uw website vanaf verschillende apparaten in alle soorten en maten.  Onze technologie biedt ruimte voor hen, hoe groot of klein hun scherm ook is.

MEER WETENOVER ONZE SERVICES?

Wil je graag meer info of heb je zelf ook een nieuw plan of bestaand idee dat een frisse invalshoek kan gebruiken?

MAAK EEN AFSPRAAK