MODULARFEATURES

De basic site en shop features vormen een solide basis.  Wil je graag meer dan kan je deze functionaliteit uitbreiden met essential, growth en extended features.

BASIC FEATURES

De basic features van Wordpress by Popeye die zorgen voor een optimale werking van je site.  Een frisse aanpak die product- en marketingideeën van nul naar één en verder brengt.

Beschrijving: Via de security op je dashboard beheer je de beveiliging van je website. Indien er beveiliging fouten zijn worden deze hier getoond met handige tools om je webshop te beschermen. Hoe het werkt: Bij de integratie van de webshop zorgen wij dat je webshop reeds beveiligd is. Onze systeembeheer zorgt ervoor dat deze steeds bescherm blijft tegen indringers. Aanbevolen uitbreidingen: Naast een goede beveiliging van je online store is de search optimisation de belangrijke volgende stap.
Prijzen:  inbegrepen bij elke Basic of Business Hosting
Beschrijving: Via de ingebouwde image compressor wordt er aan datacompressie gedaan waarbij men afbeeldingen in grootte beperkt om opslagcapaciteit te besparen en bandbreedte te beperken. Hoe het werkt: Laat media op via de media gallery en deze worden automatisch geoptimaliseerd. Aanbevolen uitbreidingen: Met deze image compression tool wordt de perfornace van je online store automatisch verbeterd.
Prijzen:  inbegrepen bij elke Basic of Business Hosting
Beschrijving: Voor een webshop geldt: snelheid = geld. Hoe sneller je website laadt, hoe beter de winkelervaring voor de gebruiker wat zich vertaalt naar betere SEO, verhoogde ROI en blijere klanten! En dat leidt uiteindelijk tot meer omzet en winst.. Hoe het werkt: Met deze tool wordt er een check gedaan naar de snelheid van je online store. Aanbevolen uitbreidingen: Naast de performance van je website is de search optimisation een belangrijke stap.
Prijzen:  inbegrepen bij elke Basic of Business Hosting
Beschrijving: Stelt u zich voor dat er op elke straathoek in de wereld iemand staat die borden met de naam van uw winkel erop ronddraait en het verkeer naar je online store leidt. Hoe het werkt: EO staat voor het verbeteren van een website, met als doel hogere posities te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Aanbevolen uitbreidingen: Naast een goede beveiliging van je online store is de search optimisation de belangrijke volgende stap.
Prijzen:  inbegrepen bij elke Basic of Business Hosting

BASIC SHOP FEATURES

De basic features van Woocommerce by Popeye die zorgen voor een optimale werking van je online shop.

Beschrijving:  De e-commerce plugin voor WordPress. Het maakt het creëren en beheren van een online winkel eenvoudig, met een redelijke mate van flexibiliteit en een aantal essentiële functies, zoals voorraad-en belastingbeheer, beveiligde betalingen en verzending integratie.. Hoe het werkt: Aan de hand van een aantal instellingen maken wij je online store volledig shoppable. Aanbevolen uitbreidingen:  De perfecte aanvulling op WooCommerce is Mollie die de betalingen eenvoudig maakt aan de hand van 1 klik en Sencloud die automatische verzendbonnen genereert.
Prijzen:  inbegrepen bij elke Popeye Growth Hosting
Beschrijving:  De Calypso page builder maakt het mogelijk om 6 verschillende instellingen en opmaak mogelijkheden te bepalen voor de custom card. Hoe het werkt: Kies uit een horizontale of verticale layout, bepaal de column grootte en stel typografie en kleuren in die passen binnen de opmaak van je online store. Aanbevolen uitbreidingen:  Met de custom checkout opties kan de opmaak van de custom cart worden doorgetrokken naar de belangrijkste pagina, de checkout.
Prijzen:  inbegrepen bij elke Popeye Growth Hosting
Beschrijving:  Via de theme options zijn er verschillende opties mogelijk voor de custom sidecart. Bepaal of er notificaties worden getoond wanneer er producten aan de cart worden toegevoegd en regel de plaatsing van de sidecart. Hoe het werkt: Met enkele kliks bepaal je het gedrag en opmaakinstellingen van de custom sidecart. Aanbevolen uitbreidingen:  Met de Display of Variations features worden de verschillende kleur swatches en maten mee in de sidecart getoond.
Prijzen:  inbegrepen bij elke Popeye Growth Hosting
Beschrijving:  Aan de hand van de Calypso page builder beheer je de opmaak, gedrag en buttons & forms van de checkout page. Hoe het werkt: Bepaal de layout, weergaven en opties aan de hand van enkele kliks. Aanbevolen uitbreidingen: Stem de opmaak van de checkout page af op die van de cart page om zo een consistente opmaak door te trekken binnen je online store.
Prijzen:  inbegrepen bij elke Popeye Growth Hosting
Beschrijving:  Mollie is een payment service provider die betalingen voor onder andere webshops verwerkt. Het is een tussenpersoon dat ervoor zorgt dat je geld veilig van je bank naar de webshop gaat met een simpele gebruikservaring voor de klant. Hoe het werkt: Wij maken de integratie met Mollie voor jou. Bepaal vervolgens zelf welke betaalmethodes mogelijk zijn en beheer deze makkelijk via je Mollie dashboard. Aanbevolen uitbreidingen:  Nadat de betaling is uitgevoerd gaat Sencloud aan het werk door automatische verzendbonnen te creëren.
Prijzen:  afhankelijk van je payment provider
Beschrijving: Sendcloud automatiseert het logistieke proces, zaken als verzendlabels of track en trace-emails in je eigen huisstijl en helpt het kleinere webwinkels met scherpe tarieven bij verzenders. Hoe het werkt: Maak een account aan bij Sendcloud, hierbij ontvang je een API key en wij maken de koppeling voor jou. Aanbevolen uitbreidingen: Mollie zorgt voor een eenvoudige betaal ervaring waarmee Sendcloud meteen automatische verzendbonnen creëert.
Prijzen:  afhankelijk van je shipping provider

ESSENTIAL FEATURES

Op maat gemaakte functies voor je online winkel waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie.

Beschrijving: De aangepaste navbar functie omvat een volledig aanpasbare navigatiebar waaronder een compacte sticky navbar, aangepaste overlay menu, hamburger designer tool, wordpress menushortcodes en nog veel meer. Hoe het werkt:  Bepaal hoe je wilt opvallen en wij zorgen dat het voor elkaar komt. Aanbevolen uitbreidingen:  Een goede aanvulling is de Top bar feature om promoties of nieuws aan te kondigen op je online store.
Prijzen: €250 (installatie) + €9.90 (maandelijks)
Beschrijving: De meest effectieve manier om promotionele kortingen en belangrijke aankondigingen te tonen. Zo werkt het: Wij stellen je aangepaste typografie in en beheer het bericht zelf via de algemene instellingen. Je kan de content en de weergaven zelf bepalen van de top bar text zelf bepalen. Aanbevolen uitbreidingen: De top bar text werkt het beste in aanvulling met de sticky navigatieopties van de custom navbar.
Prijzen: €125 (installatie) + €4.90 (maandelijks)
Beschrijving:  Standaard WooCommerce functionaliteit toont slechts één kleur of één maat terwijl je product soms in meerdere kleuren en maten beschikbaar is. Met deze functie kan je alle variaties van het product weergeven die je wilt. Hoe het werkt: Voeg verschillende kleuren en maten toe als attributen die je vervolgens toewijst per variabel product. Zo kan er binnen 1 product verschillende kleuren en maten combinaties gemaakt worden. Aanbevolen uitbreidingen: De Display of variations is een uitstekende aanvulling op de product filter zodat elk product in de beschikbare maat en kleur getoond wordt aan de hand van een master product.
Prijzen: €475 (installatie) + €19.90 (maandelijks)
Beschrijving: De meest effectieve manier om alle productvariaties te tonen zoals grootte, kleur, vormen en meer. Zo werkt het: Stel een kleurcode of afbeelding staal in op een productattribuut en gebruik het voor al je productvariaties. Aanbevolen uitbreidingen:  Werkt uitstekend op afzonderlijke productpagina's, maar ziet er nog beter uit in combinatie met de functie Product Filter of Display of Variations om kleurstalen weer te geven in uw productoverzicht.
Prijzen: €250 (installatie) + €9.90 (maandelijks)
Beschrijving: Toon variaties als een enkel product op productoverzichtpagina's zoals shop, categorie, tag en zoekresultaat. Hoe het werkt: Standaard toont WooCommerce slechts 1 variatie van uw product, dus 1 kleur of maat.  Met deze op maat gemaakte Calypso functie kunt u een product aanmaken en zoveel variaties toevoegen naar keuze om op je shop pages te tonen. Aanbevolen uitbreidingen: Vervang de selection box door een kleurstaal of label met de opmaakfunctie variaties.
Prijzen: €475 (installatie) + €19.90 (maandelijks)

GROWTH MARKETING FEATURES

WooCommerce als solide basis voor het beheren van de online shops die we bouwen.  Het meest populaire e-commerce platform ter wereld.

Beschrijving:  Recupereer pending orders om de omzet van je winkel te verbeteren.  Wanneer een probleem zoals onvoldoende saldo optreedt tijdens het afrekenen zal de klant een automatische e-mail ontvangen om de betaling op een later tijdstip opnieuw te proberen. Hoe het werkt:  Stel een follow-up e-mail in bij de instellingen van je winkel en plan deze in om ze op specifieke intervallen te verzenden nadat een betaling tijdens het afrekenen is mislukt. Aanbevolen uitbreidingen:  Werkt uitstekend in combinatie met de abandoned cart voor klanten die niet tot op de betaalpagina geraken.
Prijzen: €250 (installatie) + €9.90 (maandelijks)
Beschrijving: Bijna 70% van de e-commerce shoppers laten hun winkelkarretje staan voordat ze hebben afgerekend. Maar hier is het goede nieuws: Met e-mails over achtergelaten winkelwagentjes kunt u ze terughalen en ze aanmoedigen hun aankoop af te ronden.
Hoe het werkt: Ga naar uw winkelinstellingen en stel een gerichte, persoonlijke en tijdige e-mail in om shoppers terug te brengen. Aanbevolen uitbreidingen:  Abandoned cart werkt uitstekend samen met de checkout recovery feature.
Prijzen: €250 (installatie) + €9.90 (maandelijks)
Beschrijving:  Met de wishlist features kunnen bezoekers en klanten producten toevoegen aan hun verlanglijstje in je online store. Wanneer je weet welke producten op de verlanglijst van je klanten staan, kan je hen automatisch e-mails sturen wanneer een product op hun verlanglijst in de aanbieding is of weer op voorraad is. Hoe het werkt:  Ga naar de instellingen van je online store en stel een gerichte, persoonlijke en tijdige e-mail in die automatisch wordt verzonden wanneer een product op een verlanglijstje van een klant in de verkoop is of weer op voorraad is.  Aanbevolen uitbreidingen: Werkt uitstekend met de waitinglist features om te voorkomen dat informatie over hetzelfde product tweemaal wordt verzonden.
Prijzen: €250 (installatie) + €9.90 (maandelijks)
Beschrijving: Met de Waitinglist feature kan je de vraag naar artikelen die niet op voorraad zijn, volgen, zodat je klanten zich geïnformeerd voelen en daardoor eerder geneigd zijn te kopen. Hoe het werkt: Ga naar de instellingen van je online store en stel een gerichte, persoonlijke en tijdige e-mail in die automatisch wordt verstuurd wanneer een product op de wachtlijst van een klant weer op voorraad is.   Aanbevolen uitbreidingen: Werkt optimaal met de waitinglist and wishlist feature inclusief een optie om te voorkomen dat informatie over hetzelfde product twee keer wordt verzonden.
Prijzen: €250 (installatie) + €9.90 (maandelijks)
Beschrijving: Geef je klant de mogelijkheid om een gift list te creëren naar keuze. Kies uit de optie om het artikel te laten leveren in de winkel of bij een gepersonaliseerd adres. Hoe het werkt: Creëer een lijst en duid vervolgens de producten aan die je op je cadeaulijst wil zetten. Aanbevolen uitbreidingen: Combineer de gift list met de wishlist features om zo artikelen op je favorieten lijst te zetten zodat je eerst een uitgebreidere selectie kan maken tussen de verschillende artikelen.
Prijzen: €450 (installatie) + €19.90 (maandelijks)
Beschrijving: Geef je klant de mogelijkheid om een gift list te creëren waarbij het item dat gekozen wordt door een bezoeker automatisch gereserveerd wordt in de stock. Kies uit de optie om het artikel te laten leveren in de winkel of bij een gepersonaliseerd adres. Hoe het werkt: Creëer een lijst en duid vervolgens de producten aan die je op je cadeaulijst wil zetten. Deze producten worden automatisch uit de stock gereserveerd bij goedkeuring van de webshop eigenaar. Aanbevolen uitbreidingen: Combineer de gift inventory met de wishlist features om zo artikelen op je favorieten lijst te zetten zodat je eerst een uitgebreidere selectie kan maken tussen de verschillende artikelen.
Prijzen: €1950 (installatie) + €99.90 (maandelijks)

EXTENDED FEATURES

Uitgebreide functies als aanvulling op je webwinkel.

Beschrijving:  Preloaders zijn wat je op het scherm ziet terwijl de rest van de inhoud van de pagina wordt geladen. Het zijn eenvoudige of complexe animaties die worden gebruikt om bezoekers te vermaken terwijl de server verwerkingen worden uitgevoerd. Hoe het werkt: In de algemene instellingen kan je de snelheid, duur en kleur van de preloader bepalen. Je kan kiezen tussen verschillende pictogrammen of een afbeelding naar keuze. Indien er geen afbeelding is, kan je overschakelen op achtergrond video. Aanbevolen uitbreidingen: Combineer de preloader met de motion gallery om meer dynamiek te creëren op bepaalde pagina's in je online store.
Prijzen: €125 (installatie) + €4.90 (maandelijks)
Description:  Zet bepaalde producten meer in de kijker aan de hand van de product badges. How it works: Voeg aan enkele producten badges toe zoals new in, responsive, online exclusive,... Aanbevolen uitbreidingen: De product badges bieden samen met de size chart features een meerwaarde om je online shop naar een hoger niveau te tillen.
Prijzen: €250 (installatie) + €9.90 (maandelijks)
Beschrijving: Een gedetailleerd tabel met alle maatgegevens is wat u nodig hebt om je online store compleet te maken en het aantal teruggestuurde items te beperken. Hoe het werkt: Maak verschillende maatgidsen aan die gekoppeld kunnen worden aan individuele producten of per productcategorie. Je kan de weergave van de maattabel bepalen in de instellingen. Aanbevolen uitbreidingen:  Combineer deze size chart met de product colors and labels features om zo de verschillende maten aan te geven die vervolgens gedetailleerder worden toegelicht in de size chart.
Prijzen: €250 (installatie) + €9.90 (maandelijks)
Beschrijving: Een effectief, op punten gebaseerd loyaliteitsprogramma. Hoe het werkt: Stel verschillende regels in voor specifieke producten of categorieën. Schakel het verdienen van punten in op basis van de gebruiksrollen of het te spenderen bedrag. Aanbevolen uitbreidingen: In combinatie met de bulk shopping features haal je alles uit het loyalty program.
Prijzen: €250 (installatie) + €9.90 (maandelijks)
Beschrijving: De complete oplossing voor het automatisch genereren en beheren van je facturen en het maken van pakbonnen om uw verzendproces te versnellen. Hoe het werkt: Configureren uw factuurnummering op basis van uw voorkeuren, exporteer facturen naar een CSV-bestand of download ze als PDF. Creditnota's en verzendlijsten beheren en alle facturen bewerken en regenereren met één klik. Recommended pairing feature: Combineer de invoices / packing slips features met de bulk shopping waarbij het eenvoudig is om de grotere aantallen op de facturatie te beheren.
Prijzen: €250 (installatie) + €9.90 (maandelijks)
Beschrijving: Activeer een multi-valutasysteem voor je webshop en laat gebruikers producten in hun eigen lokale valuta zien en betalen. Hoe het werkt: Voeg verschillende valuta's toe per regio/land. Stel een aangepast tijdsinterval in om de wisselkoersen automatisch bij te werken. Aanbevolen uitbreidingen: Combineer de currency switcher met de size chart features om je online store naar een hoger niveau te tillen.
Prijzen: €250 (installatie) + €9.90 (maandelijks)
Beschrijving: Verhoog conversies door dynamische kortingen en prijsregels en bouw scherpe en gerichte aanbiedingen. How it works: Pas een korting toe op de online store of op alle producten van een specifieke categorie, creëer gerichte aanbiedingen en verhoog de gemiddelde orderwaarde door kortingen op basis van de hoeveelheid of het totale bedrag in de winkelwagen. Aanbevolen uitbreidingen:  De bulk shopping features is een perfecte aanvulling op het loyalty program waardoor de klant sneller geneigd is om voor grotere aantallen aan te kopen.
Prijzen: €1950 (installatie) + €99.90 (maandelijks)

MEER WETENOVER ONZE SERVICES?

Wil je graag meer info of heb je zelf ook een nieuw plan of bestaand idee dat een frisse invalshoek kan gebruiken?

MAAK EEN AFSPRAAK