Webshop by Studio Calypso

Pagebuildingpartnerships

Op maat van grafische ontwerpers en agencies.  Laat je ontwerp pixelperfect implementeren door ons ervaren team in een high-end pagebuilding system.

Webshop by Studio Calypso

Vanuit onze grafische achtergrond begrijpen we heel goed hoe veel tijd je als ontwerper investeerd in de kleinste details daarom werken we ernaar om alles 1 op 1 over te nemen.

Door te werken met high-end pagebuilding elementen kan je als klant of als ontwerper achteraf eenvoudig aanpassingen maken zoals afbeeldingen of tekst wijzigen.

Webontwikkeling op maat voor grafici en agencies

In 2022 was 53% van het werk dat we uitvoerden in opdracht van grafische ontwerpers en agencies. Ons team van pagebuilders heeft een grafische achtergrond en begrijpt daarom hoe belangrijk het is om elk kleinste detail over te nemen bij bouwen van een website of shop.

DWNTWN.BE — pagebuilding op maat

grafisch webontwerp door MOUNT ZIRKEL creative studio

CAFECOSTUME.COM  —  pagebuilding op maat

grafisch webontwerp door JELLE JESPERS graphic design studio

THINKYMI.COM — pagebuilding op maat

grafisch webontwerp door SSNN graphic design agency

POOLHERT.COM  — pagebuilding op maat

grafisch webontwerp door LOBSTER creative studio

CDHSTUDIO.COM — pagebuilding op maat

grafisch webontwerp door JULIE VAN MILDERS graphic design studio

SUREAL.BE — pagebuilding op maat

grafisch webontwerp door EPITOME creative studio

Terugkerend commissiemodel

Vanaf het 1ste project ontvang je 10% commissie op de maandelijkse kosten voor domeinnaam, hosting en plugins die klanten via hun Popeye wallet aangerekend worden.  Je ontvangt de commissie op het einde van elk boekjaar zo lang je partner bent.  De enige voorwaarde om partner te blijven is 2 nieuwe projecten per jaar aan te brengen.

Gratis hosting en domeinnaam

Na het succesvol afronden van je 2de project ontvang je een gratis pre-installed Popeye hosting + Popeye domeinnaam onbeperkt in de tijd.  Enige voorwaarde om partner te blijven is 2 nieuwe projecten per jaar aan te brengen en de gratis pre-installed Popeye hosting + Popeye domeinnaam voor een eigen project gebruiken en/of niet doorverkopen.

Findersfee

Na het 5de project word je verdienmodel nog verder uitgebreid en wordt je findersfee status geactiveerd waarmee je 10% findersfee krijgt op de slotfactuur van elke nieuwe online shop, portfolio of site.

Partneroplevering

Het bouwen van een partnerproject duurt 7 weken.  Om je optimaal te betrekken bij het eindresultaat zal je in week 6 een partneroplevering via e-mail ontvangen waar je nog kleine revisies op kan doorgeven mocht er iets niet in lijn liggen met je ontwerp.

Plan hier je gratis infosessie.

Vul hieronder je gegevens in en we bellen je op om een infosessie in te plannen.  Liever direct contact?  Bel ons elke werkdag op +32 3 290 03 03.

    naam*

    tel/mail*

    Studio Calypso Paardenmarkt 20, 2000 Antwerpen — hi@studiocalypso.comBE +32 3 290 03 03 — NL +31 20 782 00 03