EFFICIENTGROWTHADVERTISING

Prestaties en groei stimuleren.  Van algemeen strategisch advies tot volledig beheerde oplossingen voor Google, Instagram & Facebook Advertising

Hoe groot of klein een merk ook is, je hebt een slimme digitale strategie nodig via betalende en organische kanalen om de groei in trafiek op je site te stimuleren.

Als Google, Instagram en Facebook business partner hebben we een grondige kennis van het platform en kunnen we er het beste uit halen voor jou en je bedrijf.

Instagram/Facebook Advertising and Shopping

De advertentiecampagne die we voorbereiden wordt opgebouwd rond verschillende Instagram/Facebook posts en stories. Voor deze content bereiden we in functie van het doel verschillende campagnes voor die dienen tot optimalisatie van betrokkenheid, verkeer en/of merkbekendheid. Het aantal doelen wordt afgemeten aan het doel en klikbudget dat nodig is voor een minimum aan visibiliteit.

Google Shopping

Als je eigenaar van een online shop bent kan je Google Shopping campagnes gebruiken om je online en winkelvoorraad te promoten, meer verkeer naar je website of lokale winkel te genereren en beter gekwalificeerde leads te vinden.  Om aan de slag te gaan sturen we je productgegevens door via Google Merchant Center en maken we je campagnes aan in Google Ads. Vervolgens gebruiken we je campagne om advertenties op Google en op internet te maken waar potentiële klanten kunnen zien wat je verkoopt.

TikTok advertising

TikTok is het snelst groeiende socialmediaplatform, met een dagelijkse gebruikersstijging van 34% in het voorbije jaar. Een op de vier TikTok-gebruikers is exclusief op dit platform actief. Adverteren op TikTok is essentieel, en In-Feed Video's zijn de meest gebruikelijke en betaalbare advertenties, met een opmaak vergelijkbaar met organische video's op de For You Page, waardoor gebruikers met één klik naar je website worden geleid. Start je TikTok-advertentiecampagne het beste met In-Feed Video's.

Linkedin advertising

LinkedIn is het snelst groeiende zakelijke socialemediaplatform. Het dagelijks gebruik steeg vorig jaar met 28% en het aantal gebruikers groeide met een kwart ten opzichte van het jaar daarvoor. Een op de vier LinkedIn-gebruikers is exclusief op dit platform actief, waardoor het een unieke doelgroep is. Adverteren op LinkedIn is onmisbaar, en Sponsored Content is een effectieve en gebruikelijke advertentieoptie. Deze gesponsorde berichten verschijnen in de nieuwsfeeds van gebruikers, waardoor je gericht en professioneel je doelgroep kunt bereiken.

Adverteren via Google Ads (SEA)

Google Ads is een online advertentieplatform ontwikkeld door Google, waar adverteerders bieden om korte advertenties, serviceaanbiedingen, productvermeldingen of video's weer te geven aan internetgebruikers. Het kan advertenties zowel in de resultaten van zoekmachines zoals Google Search als op niet-zoekwebsites, mobiele apps en video's plaatsen.

Organische zoekresultaten stimuleren (SEO)

In tegenstelling tot SEA betaal je voor SEO geen kost per klik maar het nadeel is dat het 3 tot 6 maanden kan duren vooraleer je website op een relevante plaats in de organische zoekresultaten van vooropgestelde zoekwoorden getoond worden.  Search Engine Optimization of SEO staat nooit stil, wijzigingen in het algoritme en het toenemend belang van mobile zijn maar enkele nieuwe factoren waar we zorgvuldig rekening mee houden bij het bepalen van je strategie.

Search engine marketing (SEM)

Betalende zoekresulaten of organische zoekresulaten. Het verschil in financiën zit in de kost per klik maar qua resultaat hebben ze weinig verschil. Beste kan je een combinatie van de twee gebruiken in functie van je budget.  Het totaalpakket dat SEA en SEO omvat heet SEM.  Search Engine Marketing begint met een uitgebreid zoekwoordonderzoek en inzichten van concurrenten om gerichte campagnes te creëren die hun producten en diensten voor een doelgroep plaatsen.

MEER WETENOVER ONZE SERVICES?

Wil je graag meer info of heb je zelf ook een nieuw plan of bestaand idee dat een frisse invalshoek kan gebruiken?

MAAK EEN AFSPRAAK