EFFICIENT
GROWTH
ADVERTISING

Prestaties en groei stimuleren.  Van algemeen strategisch advies tot volledig beheerde oplossingen voor Google, Instagram & Facebook Advertising

Hoe groot of klein een merk ook is, je hebt een slimme digitale strategie nodig via betalende en organische kanalen om de groei in trafiek op je site te stimuleren.

Als Google, Instagram en Facebook business partner hebben we een grondige kennis van het platform en kunnen we er het beste uit halen voor jou en je bedrijf.

Instagram Shopping / Facebook Shopping

Vergroot het bereik van je winkelberichten door advertenties met producttags te gebruiken. Je kunt ze instellen in Advertentiebeheer of bestaande shoppable-berichten op Instagram een boost geven.  Met producttags kan je items uit je catalogus rechtstreeks in je afbeeldingen en video's markeren, zodat mensen gemakkelijk kunnen tikken en meer te weten komen.

Google Shopping

Als je eigenaar van een online shop bent kan je Google Shopping campagnes gebruiken om je online en winkelvoorraad te promoten, meer verkeer naar je website of lokale winkel te genereren en beter gekwalificeerde leads te vinden.  Om aan de slag te gaan sturen we je productgegevens door via Google Merchant Center en maken we je campagnes aan in Google Ads. Vervolgens gebruiken we je campagne om advertenties op Google en op internet te maken waar potentiële klanten kunnen zien wat je verkoopt.

Adverteren via Google Ads (SEA)

Google Ads is een online advertentieplatform ontwikkeld door Google, waar adverteerders bieden om korte advertenties, serviceaanbiedingen, productvermeldingen of video's weer te geven aan internetgebruikers. Het kan advertenties zowel in de resultaten van zoekmachines zoals Google Search als op niet-zoekwebsites, mobiele apps en video's plaatsen.

Organische zoekresultaten stimuleren (SEO)

In tegenstelling tot SEA betaal je voor SEO geen kost per klik maar het nadeel is dat het 3 tot 6 maanden kan duren vooraleer je website op een relevante plaats in de organische zoekresultaten van vooropgestelde zoekwoorden getoond worden.  Search Engine Optimization of SEO staat nooit stil, wijzigingen in het algoritme en het toenemend belang van mobile zijn maar enkele nieuwe factoren waar we zorgvuldig rekening mee houden bij het bepalen van je strategie.

 

Search engine marketing (SEM)

Betalende zoekresulaten of organische zoekresulaten. Het verschil in financiën zit in de kost per klik maar qua resultaat hebben ze weinig verschil. Beste kan je een combinatie van de twee gebruiken in functie van je budget.  Het totaalpakket dat SEA en SEO omvat heet SEM.  Search Engine Marketing begint met een uitgebreid zoekwoordonderzoek en inzichten van concurrenten om gerichte campagnes te creëren die hun producten en diensten voor een doelgroep plaatsen.

MEER WETENOVER ONZE SERVICES?

Wil je graag meer info of heb je zelf ook een nieuw plan of bestaand idee dat een frisse invalshoek kan gebruiken?

MAAK EEN AFSPRAAK