Cobra is toegewijd aan het bieden van een levendige en gedurfde sfeer. Ze streven ernaar dé bestemming te zijn voor degenen die op zoek zijn naar een ervaring die zowel avontuurlijk als opwindend is. Hun missie is om hun gasten te inspireren en op te winden met een verrassende selectie van dranken en eten, terwijl ze uitzonderlijke service en een gastvrije omgeving bieden door traditionele culinaire technieken te combineren met een beeldende en bevrijdende benadering.

Mission Masala werd in 2014 als foodtruck opgericht door Tim en Pavan. Ze openden na een aantal jaren van een succesvolle foodtruck, in 2018 hun eerste vaste locatie in Antwerpen. In 2020 verwelkomde Gent hun tweede restaurant. Tijdens de lockdown begon Mission Masala ook met takeaway en delivery, en startten ze een ghost kitchen concept in Antwerpen, genaamd Curry Club.

— Mission Masala staat voor Indiase Street grill. Aan de barbecue vind je mensen die deze kunst perfect beheersen. Een heel indrukwekkend team dat de Indiase restaurantscene in Brussel en in de rest van ons land nieuw leven inblaast!

SAMENZITTENROND JE PROJECT?

Heb je een nieuw webshop plan of bestaand portfolio idee dat een frisse invalshoek kan gebruiken? Kom eens langs we denken graag mee.
MAAK EEN AFSPRAAK