Webshop by Studio Calypso

Holiday Booking Engine

Ontdek onze op maat gemaakte boekingswebsites voor diverse vakantieverblijven, zodat je gemakkelijk jouw accommodatie kunt beheren.

Webshop by Studio Calypso

Met ons geavanceerd boekingssysteem creëren we websites die de pracht van jouw accommodatie benadrukken en een naadloze gebruikerservaring bieden.

Ons gedreven team staat klaar om jouw vakantieaccommodaties op de kaart te zetten en reizigers te inspireren.

Boost jouw accommodatiebeheer met onze booking engine

Ontdek de kracht van onze veelzijdige booking engine, de ultieme oplossing voor het beheer van accommodaties op boekingwebsites. Of je nu een start-up bent of betrokken bent bij een grootschalig investeringsproject, wij bieden op maat gemaakte code en unieke ontwerpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Ontdek hoe onze oplossingen onze enthousiaste klanten hebben geholpen bij het realiseren van diverse en succesvolle online projecten.

STAY-ICI.BE — pagebuilding op maat

GAIRNSHIEL.COM — pagebuilding op maat

VILLA-MUNDI.COM — pagebuilding op maat

Uitvoerig geteste technische aanpak

De holiday booking engine is dé alles-in-één beheertool voor accomodaties op bookingwebsites. Voeg gemakkelijk een onbeperkt aantal accommodaties en services toe, neem directe online reserveringen aan, en synchroniseer al je boekingen over verschillende OTA’s. Of je nu een hotel, vakantieverhuur, appartementen, hostel, of iets anders runt, deze plugin is ideaal voor het beheren van accomodaties van elke omvang, functie, of budget.

Vergroot moeiteloos de omvang van je hotel- of vakantieverhuurbedrijf door naadloze synchronisatie van beschikbaarheid en boekingen met populaire online reisplatforms zoals Airbnb en Booking. De plugin genereert unieke kalenders voor export en biedt een eenvoudige importfunctie van OTAs, waardoor automatische, bijna real-time synchronisatie mogelijk is, zelfs tot elke halve uur.

Geef gasten de mogelijkheid om de beschikbaarheid van individuele accommodaties direct op de website te controleren. De Hotel Booking-plugin haalt beschikbaarheidsgegevens in real-time op voor zowel het algemene zoekformulier als voor de beschikbaarheidskalenders van individuele accommodaties.

Maak eenvoudig kortingsbonnen op maat met percentages, per verblijf of per dag via het beheerdersdashboard. Je kunt het kortingsbedrag instellen, een vervaldatum kiezen, incheck- en uitcheckdata bepalen, minimum/maximum aantal verblijfsdagen en meer om je kortingsbonnen aan te passen voor individuele accommodaties.

Vul volledige en correcte belasting-, toeslagen- en prijsinformatie in voor alle accommodatiekosten. Voeg verplichte toeslagen, accommodatiebelastingen, servicebelastingen en toeslagbelastingen toe - pas de soorten en tarieven aan op basis van je behoeften.

Deze plugin koppelt betaalmethoden aan de holiday booking engine. Maak hier gebruik van om het aantal beschikbare betaalopties uit te breiden voor het verwerken van online reserveringen voor je verhuuraccommodaties.

Automatiseert het proces van het aanvragen en innen van huurbetalingen van je klanten. Laat je gasten hun reserveringen veiligstellen door het volledige bedrag of het resterende saldo te betalen binnen een specifiek aantal dagen voor aankomst. Stuur de link voor het verzoek van het resterende saldo automatisch of handmatig per email. Ontvang altijd tijdige betalingen zonder de noodzaak repetitieve taken te beheren.

Automatiseert het proces van het aanvragen en innen van huurbetalingen van je klanten. Laat je gasten hun reserveringen veiligstellen door het volledige bedrag of het resterende saldo te betalen binnen een specifiek aantal dagen voor aankomst. Stuur de link voor het verzoek van het resterende saldo automatisch of handmatig per email. Ontvang altijd tijdige betalingen zonder de noodzaak repetitieve taken te beheren.

Met deze extensie kun je eenvoudig gebeurtenisgestuurde emails en meldingen instellen, zoals sleutel ophaalinstructies of huisregels, zowel voor als na de aankomst en het vertrek van gasten. Verhoog de verkoop van extra services door relevante emails voor aankomst te versturen, en vraag binnen een specifieke periode na het uitchecken voor een beoordelingen om klanten ervaring te verkrijgen.

Deze uitbreiding voor Hotel Booking geeft je de mogelijkheid om het afrekenformulier aan te passen. Bewerk bestaande velden of voeg nieuwe, op maat gemaakte velden toe. De add-on introduceert extra veldtypen, waarmee je de afrekenervaring kunt personaliseren op basis van de behoeften van jouw bedrijf. Verzamel meer basisinformatie van gasten, voeg eventueel vereiste juridische gegevens of overeenkomsten toe om te voldoen aan lokale wetgeving, laat gasten opmerkingen achterlaten, en nog veel meer.

Deze uitbreiding maakt het mogelijk om facturen automatisch als PDF per email naar je gasten te versturen. Pas eenvoudig de factuursjablonen aan en verzend ze automatisch op basis van boekings- en betalingsgegevens. Elke PDF-factuur omvat de kosten voor accommodatie, diensten, belastingen en toeslagen. Met de add-on kun je facturen als bijlage bij bevestigde boekingen versturen en ze op elk gewenst moment bekijken, downloaden of afdrukken vanuit je beheerdersdashboard.

Deze add-on maakt het mogelijk om een multi-valuta-widget toe te voegen aan je boeking-website. Hiermee kunnen reizigers eenvoudig schakelen tussen verschillende munteenheden, wat het herberekenen van tarieven en totaalbedragen in enkele klikken mogelijk maakt.

Verdien het vertrouwen van reizigers door authentieke gebruikersbeoordelingen te presenteren. Met dit gemakkelijk te integreren beoordelingssysteem kunnen gasten geschreven recensies en sterbeoordelingen indienen om jouw accommodatie te evalueren op verschillende criteria. Beheer beoordelingen en pas de opmaak van de beoordelingen aan.

Ziet er fantastisch uit op elk formaat

Je bezoekers hebben toegang tot uw website vanaf verschillende apparaten in alle soorten en maten.  Onze technologie biedt ruimte voor hen, hoe groot of klein hun scherm ook is.

MEER WETENOVER ONZE SERVICES?

Wil je graag meer info of heb je zelf ook een nieuw plan of bestaand idee dat een frisse invalshoek kan gebruiken?

MAAK EEN AFSPRAAK