Webshop by Studio Calypso

Value in Quantity

Een op maat gemaakte wholesale webshop die de essentie van jouw merk vastlegt, ondersteund door een gebruiksvriendelijke B2B-plugin.

Webshop by Studio Calypso

Een functionele en esthetisch aantrekkelijke shop waarmee jouw merk opvalt in de competitieve B2B-verkooparena.

Onze liefde voor alles wat digitaal is, zorgt ervoor dat we de grenzen van ontwerp- en ontwikkelingstechnieken verleggen.

Maatwerk code of startontwerp?

Onze enthousiaste klanten hebben diverse projecten, variërend van kleine start-ups tot omvangrijke, toekomstgerichte investeringen. Om aan elke vraag te kunnen voldoen hebben we twee benaderingen ontwikkeld: maatwerk code en startontwerp op basis van templates. Hieronder enkele voorbeelden van op maat gerealiseerde projecten met bijhorend B2B-systeem.

CHALOCAMPANY.COM — pagebuilding op maat

KASHETTE.COM — pagebuilding op maat

GETWASTED.EU — pagebuilding op maat

Unieke tastbare innovatie voor B2B-succes

Met onze expertise in digitale technologieën streven we ernaar de grenzen van ontwerp- en ontwikkelingstechnieken te verleggen. Ontdek meer mogelijkheden voor verbetering en groei met onze op maat gemaakte oplossingen.

Kies welke gebruikers toegang hebben tot jouw producten.Je kunt dit doen door een onderscheid te maken tussen retailklanten en groothandelsklanten.

Stel diverse prijsniveaus in voor verschillende klantcategorieën, zodat je flexibiliteit hebt in het bepalen van prijzen voor uiteenlopende groepen klanten.

Creëer producten die exclusief zichtbaar zijn voor specifieke klanten, waardoor je gepersonaliseerde aanbiedingen kunt doen.

Beslis of je klantregistraties, vooral die van groothandelsklanten, vooraf wilt goedkeuren voordat ze toegang krijgen tot specifieke functies of prijsniveaus.

Zorg ervoor dat belastingen worden uitgesloten voor bepaalde gebruikersrollen, met name voor groothandelsklanten, om een nauwkeurige prijsweergave te garanderen.

Bepaal kortingen en toeslagen op basis van de gebruikersrol van klanten, waardoor je flexibiliteit hebt in het aanpassen van prijzen op basis van klantniveau.

Bepaal kortingen en toeslagen op basis van de gebruikersrol van klanten, waardoor je flexibiliteit hebt in het aanpassen van prijzen op basis van klantniveau.

Fantastisch op elk formaat

Je bezoekers hebben toegang tot je website vanaf verschillende apparaten van allerlei formaten. Onze technologie zorgt ervoor dat je website ruimte biedt aan al je bezoekers, ongeacht hoe groot of klein hun scherm is.

MEER WETEN

OVER ONZE SERVICES?

Wil je graag meer info, of heb je zelf ook een nieuw plan of een bestaand idee dat een frisse invalshoek kan gebruiken?

MAAK EEN AFSPRAAK